FV22: Statsminister Mette Frederiksen (S) udskriver Folketingsvalg på et pressemøde på Marienborg.
FV22: Statsminister Mette Frederiksen (S) udskriver Folketingsvalg på et pressemøde på Marienborg.
FV22: Doorstep pressemøde på Kastellet med Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen (V) og Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) om FE-sagen.
FV22: Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) var forbi Plejehjemmet Nørremarken i Køge. Her ses han i silhuet i sin valgbus.

Så udskrev statsministeren endelig valg. Det har givet en del travlhed på Borgen og ude i virkeligheden med pressemøde mm. Lige om lidt er der valg og derefter skal der forhandles om en ny regering. Men den når jeg nok ikke at fotografere – for 15. november tager jeg til VM i fodbold i Qatar – og der forhandler de nok endnu.

Åbningen af Folketinget. Statsminister Mette Frederiksen (S) og Radikales politiske leder Sofie Carsten Nielsen (B).
FV22: Folketingets åbningsdebat. Moderaternes Lars Løkke Rasmussen (M) og Statsminister Mette Frederiksen (S).

Inden da dækkede jeg traditionen tro åbningen af Folketinget og dagen efter valgudskrivelsen åbningsdebatten.

Champions League gruppespil i Parken: FCK – Manchester City FC. FCKs Nicolai Boilesen med Manchester City FCs Kevin De Bruyne og Julian Alvarez.
Håndboldlandskamp Danmark – Spanien i Royal Arena. Danmarks Simon Bogetoft Pytlick og Spaniens Daniel Dujshebaev Dovichebaeva.
Håndboldlandskamp Danmark – Spanien i Royal Arena. Spaniens Ruben Marchan Criado og Danmarks Mathias Gidsel.

Har dækket en del fodboldkampe og en enkelt håndboldlandskamp og så er der det der med solopgangen, en uventet bonus af et tidligt pressemøde med DF på Nordre Toldbod.

Morgenlys ved Nordre Toldbod med Mastekranen på Holmen og Copenhill.

En sen aftenkamp i Parken sluttede med et fantastisk kig på – Saturn! TV-fotograf Martin stod ved siden af målet med sin meget kraftige zoom der faktisk kunne vise planeten Saturn, lige over Supermånen! Så står man der klokken halv ti lørdag aften og synes man har verdens bedste job.

Fuldmåne.

Mere følger…