Onsdag var der jubel i Brøndby over en 1-0 sejr over Farum. Torsdag var der jubel i Parken – FC Midtjylland slog FCK med 2-1 og ligger til at vinde Superligaen. Og der var skam også jubel hos mig. Nej, jeg holder ikke med nogle af holdene – men jubel alligevel – jeg har nemlig fået Canon R3 til afløsning af min fantastiske 1dX mk III´ere – som var ved at være godt slidt. Allerførste opgave var kampen i Brøndby og det var virkelig forvirrende med alle de nye muligheder, så gik det meget bedre i Parken. Det er et fantastisk kamera og da jeg samtidigt har fået skiftet min 400 mm med en ny og lettere. Du får en længere rapport senere, men tag et kig på de første billeder her:

Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby – FC Nordsjælland. Brøndbys Marko Divkovic og FC Nordsjællands Mads Kristian Hansen.
Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby – FC Nordsjælland. Brøndbys Daniel Wass, Kevin Tshiembe, Yuito Suzuki og Kevin Mensah jubler efter kampen.
Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby – FC Nordsjælland. Brøndbys Cheftræner Jesper Sørensen jubler efter sejren.
Superligafodbold på Brøndby stadion: Brøndby – FC Nordsjælland. Brøndbys Rasmus Lauritsen, Cheftræner Jesper Sørensen og Patrick Pentz jubler efter sejren.
Superligafodbold i Parken: FCK – FC Midtjylland. FC Midtjyllands Cho Gue-Sung med FCKs Scott McKenna og William Clem.
Superligafodbold i Parken: FCK – FC Midtjylland. FC Midtjyllands Martin Fraisl ude i fuld længde.
Superligafodbold i Parken: FCK – FC Midtjylland. FC Midtjyllands Cho Gue-Sung og FCKs Rasmus Falk.
Superligafodbold i Parken: FCK – FC Midtjylland. FC Midtjyllands Cho Gue-Sung og FCKs Rasmus Falk.
Superligafodbold i Parken: FCK – FC Midtjylland. FC Midtjyllands Oliver Sørensen, André Rømer, Mads Bech Sørensen og Viktor Bak jubler efter kampen.
Superligafodbold i Parken: FCK – FC Midtjylland. FCKs Cheftræner Jacob Neestrup efter kampen.
Superligafodbold i Parken: FCK – FC Midtjylland. FC Midtjyllands Rigon Matos Charles, Ola Brynhildsen og Viktor Bak jubler efter kampen.