Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) bisættes fra Viborg Domkirke.

For nogle uger siden blev Konservative Folkepartis leder Søren Pape begravet fra Viborg Domkirke. Jeg hader at dække begravelser, virkelig ikke min kop te. Men her havde man altså valgt at lave en offentlig begravelse og så var det bare at køre til Viborg. Jeg mener når jeg dækker Borgen til dagligt, så må jeg også være der til begivenheder der ikke er så nemme at dække.

Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) bisættes fra Viborg Domkirke. SFs formand Pia Olsen Dyhr (F) og Danmarksdemokraternes Inger Støjberg (Æ).
Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) bisættes fra Viborg Domkirke. Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M).
Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) bisættes fra Viborg Domkirke. Danmarksdemokraternes Inger Støjberg (Æ).

Jeg synes virkelig det klæder dansk politik at se to så forskellige politikere som SFs Pia Olsen Dyhr og Danmarksdemokraternes Inger Støjberg kom samme, og stod og krammede og græd sammen efter bisættelsen.

Er det for tæt på? Ja, det er tæt på, men også et vigtigt billede der viser dansk politik når det er bedst.

Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C) bisættes fra Viborg Domkirke. Adoptivmoderen Ruth Poulsen siger farvel.

Det billede jeg havde det været med, var Søren Papes mor der stod ved hans kiste efter bisættelsen. Det er over min grænse for hvor tæt man kan komme og fotochef Peter Hove Olesen fik det på en SMS inden jeg sendte det. Det kom med i reportagen i papiravisen og selvfølgelig på nettet, men jeg har det stadigvæk meget svært med det billede. Set i bakspejlet skulle jeg nok have lavet et større udsnit, men det her var som det blev sendt ind.

Forhåbentlig er der længe til næste begravelse…..