Det er et sjovt og meget afvekslende job jeg har. Det der med at står rigtigt på den gode dag og det der med at sidde forkert den næste…. Det bliver aldrig kedeligt, aldrig. Her nogle eksempler:

Forrige søndag i Parken bliver FCK mestre. Kampen starter kl. 17.00 og jeg har deadline senest 20.15-20.30. Men der skal lige overrækkes pokal og medaljer efter kampen, så forsideredaktøren Claus Block og jeg aftaler jeg lige ringer til ham når jeg begynder at sende og han senest kl. 20.15 har det billede ham skal bruge til forsiden. Kampen vinder FCK over stakkels AaB med 3-0 og det hele koger i Parken. Så meget at et par hundrede fans løber på banen efter kampen er slut. Nå, men det korte af det lange er efter pokaloverrækkelsen og en del løben rundt på banen begynder jeg at kigge billeder omkring 19.55. God tid synes jeg og Claus og jeg bliver hurtigt enige med det rigtige billede til forsiden og jeg får også valgt billede til sporten. Det hele gik ok synes jeg. Her lidt billeder:

Superligafodbold i Parken: FCK – AaB. FCKs Hákon Arnar Haraldsson scorer mod AaBs Jacob Rinne.
Superligafodbold i Parken: FCK – AaB. FCKs Peter Ankersen.
Superligafodbold i Parken: FCK – AaB. Glade FCK spillere med pokalen.
Superligafodbold i Parken: FCK – AaB. En glad Lukas Lerager med pokalen.
Sådan blev forsiden – fedt med et nyhedsbillede..

Næste morgen er der afslutningsdebat på Christiansborg. Den starter kl. ni, men det er faktisk vigtigt at være der senest en halv time før. Så er man nemlig klar 8.55 når alle politikerne kommer ind i salen. De står og taler sammen inden mødets start og det plejer faktisk at være de bedste billeder man får der. Således også i mandags. Avisen brugte ét – Ekstra Bladet en hel del. Eksempler her:

Folketingets afslutningsdebat. Social og ældreminister Astrid Krag (S).
Folketingets afslutningsdebat. Statsminister Mette Frederiksen (S), Radikales politiske leder Sofie Carsten Nielsen (B), Enhedslistens politiske ordfører Mai Villadsen (Ø) og SFs formand Pia Olsen Dyhr (F).
Folketingets afslutningsdebat. Radikales politiske leder Sofie Carsten Nielsen (B).
Folketingets afslutningsdebat. Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt (O) og Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard (O).

Nå, men så kom pokalfinalen på Brøndby stadion i torsdags. Underligt iøvrigt med OB fans på sydsiden… Og det er så der det der med at sidde forkert kommer. Kampen er endt med en straffesparkskonkurrence og FC Midtjyllands målmand er den store helt med hele to redninger. Mine gode kolleger til ventre og højre for mig har glimrende jubelbilleder lige efter kampslut, men jeg sidder altså forkert. Ak, sådan er det altså nogle gange, hvis jeg nu bare havde….. Her lidt billeder fra den kamp:

Pokalfinale på Brøndby stadion: OB – FC Midtjylland. FC Midtjyllands David Ousted og Ferreira Evander jubler efter sejren.
Pokalfinale på Brøndby stadion: OB – FC Midtjylland. FC Midtjyllands David Ousted (i gul/grønt) har reddet to gange og FC Midtjyllands spillere efter sejren er deres.
Pokalfinale på Brøndby stadion: OB – FC Midtjylland. Glade spillere fra FC Midtjylland med pokalen.
Pokalfinale på Brøndby stadion: OB – FC Midtjylland. Skuffede OB fans.

Mere følger….