Championes Leaque i Parken: FCK – Manchester United. Manchester Uniteds Rasmus Højlund har scoret til 0-2 og jubler med Marcus Rashford.

De sidste par uger har budt på 3 superligakampe – der alle endte uafgjort – en Conference League – der endte uafgjort – og så braget i Campiones League i Parken mellem FCK og Manchester United.

Championes Leaque i Parken: FCK – Manchester United. Manchester Uniteds Christian Eriksen og FCKs Viktor Claesson.
Championes Leaque i Parken: FCK – Manchester United. FCKs Diogo Goncalves har scoret til 2-2 og der jubles.
Championes Leaque i Parken: FCK – Manchester United. FCKs Lukas Lerager har scoret til 3-3 og jubler med Orri Oskarsson og Jordan Larsson.
Championes Leaque i Parken: FCK – Manchester United. Glade FCK spillere efter sejren.

Faktisk virkelig en kamp op af bakke – for hvad skal du satse på? Højlund og Eriksen – landsholdets store stjerner spiller jo for modstanderen, men jeg valgte altså at sidde i FCKs angreb. Som kampen endte en god ide, men det er jo ikke til at vide fra start, og slet ikke når Højlund netter to gange mod sin gamle klub.

Nu endte det med en 4-3 sejr til FCK, stor kamp, men virkeligt hårdt arbejde for den gamle fotograf. Sendeproblemer ind imellem og mange fotografer på baglinjen.

Superliga i Parken: FCK – Brøndby. Brøndbys Patrick Pentz redder et forsøg fra FCKs Viktor Claesson.
Superliga i Parken: FCK – Brøndby. Brøndbys Daniel Wass med FCKs Orri Oskarsson og Rasmus Falk.

Så var der mere ro på til derbyet mellem FCK og Brøndby – i det omfang man kunne se banen for røgen fra de mange romerlys.

Nu lige et par fridage. Mere følger….