Januar betyder som regel håndbold for mig – således også i 2023. VM for herre spilles i Sverige og Polen. For Danmarks vedkommende er det indtil nu foregået i Malmø Arena. Dejligt for mig – for så kan jeg sove i min egen seng – indtil tirsdag hvor ture går til Stockholm og en kvartfinale.

Så min uge har budt på fire danske og tre andre håndboldkampe. Danmark spiller nemlig først kl. 20.30 og der er avisen færdigredigeret!

Jeg har fravalgt at lave træning og pressemøde, da behovet ikke er stort på net/avis, så jeg har haft tid til også at dække endnu en åbningstale og en åbningsdebat i Folketinget. Svært med så mange nye folketingsmedlemmer – hvem er hvem og hvad hedder de. Uge har også budt på et enkelt interview og en lille case, men se selv med her:

Søndag:

VM i håndbold i Malmø Arena: Danmark – Bahrain. Bahrains Ali Merza Ali og Danmarks Simon Pytlick.
VM i håndbold i Malmø Arena: Danmark – Bahrain. Målmandstræner Michael Bruun og Henrik Møllegaard der udgår med en skade.

Mandag:

Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye (S) fotograferert på sit kontor i ministeriet.

Tirsdag:

Statsministeren afgiver redegørelse i Folketingssalen på Christiansborg. Danmarksdemokraternes Inger Støjberg (Æ) og SFs formand Pia Olsen Dyhr (F).
Statsministeren afgiver redegørelse i Folketingssalen på Christiansborg. Enhedslistens politiske ordfører Mai Villadsen (Ø), Nye Borgerliges formand Pernille Vermund (D), Radikales formand Martin Lidegaard (B), SFs formand Pia Olsen Dyhr (F) og Danmarksdemokraternes Inger Støjberg (Æ) lægger råd op efter mødet.
VM i håndbold i Malmø Arena: Tunesien – Danmark. Danmarks Mikkel Hansen jubler efter en scoring.
VM i håndbold i Malmø Arena: Tunesien – Danmark. Tunesiens Hazem Bacha og Danmarks Mathias Gidsel.

Onsdag:

Lene Darlie i sit private barbiemusseum i NordVest.

Torsdag:

Debat om statsministerens redegørelse i Folketingssalen på Christiansborg. Vicestatsminister og forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (V), Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) og Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen (C).
Debat om statsministerens redegørelse i Folketingssalen på Christiansborg. SFs formand Pia Olsen Dyhr (F), Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M), Vicestatsminister og forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (V) og Statsminister Mette Frederiksen (S).
Debat om statsministerens redegørelse i Folketingssalen på Christiansborg. SFs formand Pia Olsen Dyhr (F) og Statsminister Mette Frederiksen (S).
VM i håndbold: Danmark – Kroatien. Danmarks Mathias Gidsel.
VM i håndbold: Danmark – Kroatien. Danmarks Landstræner Nikolaj Jacobsen.

Fredag:

Holder jeg fri…..

Lørdag:

VM i håndbold: USA – Danmark. USAs Aboubakar Fofana og Danmarks Jacob Holm.
VM i håndbold: USA – Danmark. Danmarks Mikkel Hansen, Henrik Møllgaard og Simon Pytlick.
VM i håndbold: USA – Danmark. Danske fans.

Lidt over 500 afleverede billeder og så klar til en ny uge.

Mere følger.