Det er sjældent jeg køre til ildebrand nu om stunder. Da jeg var elev på Helsingør Dagblad gjorde jeg det ofte, men ikke mere….. Sidste uge var dog en undtagelse. Mandag aften kom der en tweet fra Københavns Politi om en brand i en kirke i Vanløse.

Voldsom brand i Hyltebjerg Kirke i Vanløse.
Voldsom brand i Hyltebjerg Kirke i Vanløse.

Det er ikke langt fra Brønshøj til Vanløse, så afsted med mig. Det gav disse billeder.

Så rullede ugen ellers afsted og så når vi frem til fredag og dagens – troede jeg. – sidste opgave: et pressemøde i Eigtveds Pakhus. Der fik jeg så en tweet fra Hovedstadens Beredskab om en voldsom tagbrand – i Vanløse.

Voldsom tagbrand over 12 opgange på Godthåbsvej/Grøndals Parkvej i Vanløse.
Voldsom tagbrand over 12 opgange på Godthåbsvej/Grøndals Parkvej i Vanløse.

Tror ikke jeg har fotograferet så stor en brand længe, om nogensinde. Og jeg har ellers dækket både Proviantgården, Odd Fellow, Experimentariet og KB-Hallen for at nævne nogle. Sender fra kameraet og køre derefter hjem og sender redigerede og lidt video til nettet som også er de eneste der bruger billederne. 90 lejligheder udbrænder og huset er nu ved at blive revet ned. Ingen kom til skade men stakkels beboere.

Voldsom tagbrand over 12 opgange på Godthåbsvej/Grøndals Parkvej i Vanløse.
Voldsom tagbrand over 12 opgange på Godthåbsvej/Grøndals Parkvej i Vanløse.