Læsere af denne blog vil vide jeg i mit daglige arbejde bruger et par Canon 1DX mk lll og tilhørende objektiver.

Fremragende kameraer – men tunge.

For et års tid siden købte jeg en Fuji X Pro-2 og en 23 mm (bliver til en 35 mm på en X Pro-2) af min gode kollega Lars Rønbøg. Lækkert kamera – og let. Siden da har det vist taget lidt overhånd med de der Fuji. Nu er jeg så indehaver af hele tre Fuji X Pro-2 og en enkelt Fuji XE-3 og otte objektiver. Alt – undtagen en 50 mm – er købt brugt.

Indtil nu har jeg brugt det lidt til portrætter og på opgaver hvor jeg ikke skal sende billeder med det samme, men på længere sigt tror jeg også lidt større reportageopgaver bliver lavet med de små Fuji´er.

Jeg havde XE-3´eren og en 23 mm med til Ungarn og skød lidt til arkivet med den når tiden var til det. Du får nogle eksempler herunder.

Det giver altså et eller andet at bruge et “nyt” kamera og det hjælper også på en gammel fotografs ryg det ikke vejer noget.

Så på fredag er det altså “Fujifredag” – mere følger……