EM i herrehåndbold. Finalerunde i MVM Dome i Budapest: Frankrig – Danmark. Frankrigs Yanis Lenne og Danmarks Jacob Holm.

Efter 21 dage på farten med fly, tog, taxa, shuttlebus og til fods er jeg endelig hjemme igen. Det er blevet til 18 coronatest, 1162 billeder og ni billederserier til nettet. Og nej, jeg blev ikke testet positiv på noget tidspunkt! Håndboldherrene fik som bekendt bronzemedaljer i en tæt kamp mod Frankrig – meget mærkelig finaledag – vi var kun omkring 20 fotografer inc. de amatørfotografer der stadigvæk kommer ind!

EM i herrehåndbold. Finalerunde i MVM Dome i Budapest: Frankrig – Danmark. Frankrigs Vincent Gerard og Danmarks Lasse Svan.
EM i herrehåndbold. Finalerunde i MVM Dome i Budapest: Frankrig – Danmark. Danmarks Landstræner Nikolaj Jacobsen.

Nogle ting har været rigtigt gode ved denne slutrunde. Som altid godt kollegialt samarbejde på tværs af redaktionerne – men det var meget underligt at sidde tilbage som eneste danske fotograf de sidste kampe. Alt det tekniske var fungeret fremragende, godt lys i hallerne og ethernetstik ad libitum. Hotellet i Debrecen – Centrum Hotel – var rigtigt godt, men Verdi Grand Hotel i Budapest fungerede skidt. Sådan er der så meget.

EM i herrehåndbold. Finalerunde i MVM Dome i Budapest: Frankrig – Danmark. Danmarks Lasse Svan jubler efter en scoring.

Det store problem har selvfølgelig været Corona. De daglige test var virkelig en ekstra stressfaktor – og så tog det omkring 1 1/2 time at gå til teststedet – en container foran et shoppingcenter – vente på at komme til og så gå hjem til hotellet igen.

EM i herrehåndbold. Finalerunde i MVM Dome i Budapest: Frankrig – Danmark. Danmarks Aaron Mensing, Jacob Holm og Mads Mensah jubler efter sejren er hjemme.
EM i herrehåndbold. Finalerunde i MVM Dome i Budapest: Frankrig – Danmark. Glade danske spillere efter sejren.
EM i herrehåndbold. Finalerunde i MVM Dome i Budapest: Frankrig – Danmark. Lufttur til Lasse Svan efter sejren.
EM i herrehåndbold. Finalerunde i MVM Dome i Budapest: Landstræner Nikolaj Jacobsen med bronzemedaljen.

Ikke mere sport for et par uger – superligaen starter for mit vedkommende d. 20 februar!

Mere følger….