Har haft lidt travlt med både Europa parlamentsvalg og så Folketingsvalget. Det er ikke helt ovre nu, men mon ikke der kommer en regering på et eller andet tidspunkt.
EP-valget var rimeligt afslappet i forhold til antal pressefolk – men der var godt nok varmt på Borgen den aften. Var indimellem lidt presset af Politikens fire forskellige deadlines – jeg passede Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Enhedslisten og siderne med de partier havde forskellige deadlines.
Det gik, men det var en lang dag..
Folketingsvalget var som beregnet mere kaotisk, mange flere – gode – kolleger på Borgen, men nu havde jeg jo øvet mig. Havde kun Dansk Folkeparti at dække og der sluttede festen tidligt. Var hjemme kl 1 men havde så også været igang fra kl. 8.
Dagen efter et Folketingsvalg er der møde i Publicistklubben og der er partilederne lidt mere afslappede, gode billeder og så hurtigt videre til Amalienborg og Dronningerunde.
Dejligt vejr i godt selskab med flere gode kolleger. Kongehuset presseafdeling havde afspærringer oppe, så de var sikre på alle havde de samme dårligt arbejdsbetingelser.
Ak, ak, hvor dumt.
Har udover det også nået en klima demo på Christiansborg Slotsplads – med svensk gæstetaler….
…og lidt fodbold: Lyngby er oppe i superligaen og Brøndby skal spille Europaleaguekvalifikation.
I aften er der landskamp – og der skal jeg ikke slås med fire TV-hold om pladsen.

Mere følger….