…har jeg fotograferet på Christiansborg. Det var måske derfor jeg sad i presselogen tirsdag kl. 13, hvor der var nogle 3. behandlinger. Hvis nu….
Vi var kun to i logen, Altingets – skrivende – udsendte og undertegnede, så der var ro på – indtil statsministeren meget overraskende trådte ind i salen. Så gik der ikke længe får der stod 40 journalister i logen!
Så udskrev statsministeren valget og jeg fik – som eneste fotograf – muligheden for at fotografere det. Ikke fordi det fylder meget i dagens aviser, men det var godt på nettet om eftermiddagen. Jeg havde faktisk kun min 100-400 med, men det gik faktisk over al forventning, bare op med iso til 5000 og så derudaf.
Det endte faktisk med jeg måtte sende 4 billeder ned til Ritzau Scanpix der ikke havde de historiske billeder.
Billeder ser du her:
Mere følger…