Jeg skylder en opdatering fra VM i håndbold tror jeg nok. Endnu engang befinder jeg mig i Herning til min 25. håndboldslutrunde eller deromkring….. (det er dog kun den fjerde i Herning).
Er pt. på mit tredie hotelværelse, men når tre til inden søndag hvor finalerne spilles.
Danmark har haft en “let” start, og det er faktisk kun kampen mod Norge hvor der virkelig blev spillet igennem.
Ellers er det nogenlunde som det plejer. Dog er der færre danske fotografer: DHFs Jan Christensen, Scanpix Henning Bagger, freelance Lars Møller og så undertegnede – jeg dækker for politiken, Ekstra Bladet og Jyllands Posten. Lyset i Boxen er som altid en udfordring, det er meget gult og når gulvet så er blåt, er spillerne gule når de kigger op og blå når de kigger ned…..
Det lykkedes at fastholde Norges Sander Sagosen, der hiver Danmarks Nikolaj Øris i skægget, et lidt anderledes håndboldbillede…..
Stemning er helt i top i Boxen, så meget at ørepropper er en rigtig god ting – også for fotograferne…..
Ellers fotografere jeg som jeg plejer: Dansk angreb i første halvleg og så bliver jeg siddende og dækker bænken, målmanden og “tilbageløb” i anden halvleg. To kameraer:
Canon 1DX mk II med 70-200 og en Canon 1DX med 400 mm. 5000 iso 1/1600 bl. 2.8.
Der skal sendes billeder hjem under hele kampen, og det går rimeligt, men dog ikke uden problemer. Trådløst net er ikke altid det mest pålidelige, tråd ville være mere stabilt, men af en eller anden grund kan jeg ikke få mine Canon og ethernetstikkene på banen at at tale sammen. Det går selvfølgelig fint fra pressecenteret, men det kan jeg ikke rigtig bruge til noget.
Ikke mere nu, mere følger…..