Jeg fotografere normalt fodbold med en 400 mm med 1.4 konverter, som så giver en 560 mm. Det er nok et levn fra den tid hvor kameraet droppede med 1.3. Vi har store diskussioner i fotorummene rundt omkring på stadion om det er en god ide eller hvad. Her på det sidste har jeg prøvet at tage den af ind imellem. Det bliver nemlig lidt “tæt” hvis jeg sidder ved hjørneflaget som jeg plejer. Inde under mål er det helt fint – og som min gode kollega Lars Rønbøg siger, er filerne nu så gode man bare kan croppe sig ud af resten af banen, men alligevel…. Lars har også en pointe i at bandereklamerne kommer tættere på og er mere synlige med en 560 mm. Omvendt bliver det dejligt tæt og det er godt til netaviserne hvor billederne ikke bliver særligt store. Hm, det er ikke helt let det her.

Her er nogle eksempler med 560mm:
Her jubel efter FC Midtjylland har scoret til 3-2 i mandags – og det er alt, alt for tæt….
Til gengæld er det fint efter Brøndbys kvinder har tabt 1/8 finalen til norske Lillestrøm.

Her nogle med 400 mm:
Om lidt spiller Brøndby -FCK, det bliver nok med – hm – begge dele….
Mere følger….