Den lå nede i kælderen i morges, da jeg ledte efter noget andet. Min gamle Domke F2 kamerataske. En klassiker kan man roligt sige. Nu med mug på! Den har fulgt mig i mange år, fra gallamiddag i det Hvide Hus, over urolighederne 18. maj 1993, mange, mange fodboldkampe og reportager fra alverdens land. Men nu var der altså mug på den, for det er lang tid siden jeg havde brugt den. Tiderne er anderledes, digitalkameraer er større end mine gamle Nikon FM´er, objektiverne er også større og jeg bruger ikke rigtigt skuldertasker mere. Tiderne er også anderledes i dagbladsbranchen må man sige. Aviserne rapporterer ikke rigtigt mere fra begivenheder, det er mere, meget mere, planlagte aviser med caseportrætter. Pænt og poleret og så kan man lave en deadline kl. 21.05(!).
Så min Domke F2 høre fortiden til kan man sige, så nu ligger den i småbrændbart på genbrugsstationen med mug og det hele. Sådan går det for en gammel “trotjänere”.
Ak, ak.
Mere følger.