Jeg ville egentlig have skrevet lidt om min uge – lidt skyderier, lidt fodbold og så en tur til det jyske i søndags med min gode kollega Lars Rønbøg – tilsat lidt billeder. Men det kan jeg ikke!
Nogen var nemlig så venlige at stjæle min Mac fra presserummet på Århus stadion i anden halvleg af kampen mellem AGF og OB. F..k!
Jeg har i min 38 år i faget aldrig mistet noget udstyr eller computere, så man kan sige på et eller andet tidspunkt måtte det vel ske, men man bliver virkelig ærgelig. AGF har vist problemer med deres afspærring omkring stadion, siden en udefrakommende kan komme ind i presserummet, men det hjælper ikke rigtigt når det eneste der er tilbage på min plads er min rullekuffert og en oplader!
Nu ruller jeg så med redaktionens reserve Mac indtil en ny er på plads, uden indbyggede firewire-stik!
Og jo, jeg har back-up og har kun mistet raw-filer og redigerede billeder fra den sidste uge – så ikke de store problemer der. Men det tager rigtig lang tid at få en fremmed Mac op og køre som jeg gerne vil have det.

Morale: Tjek dine omgivelser og lås computeren fast!

Mere følger…..