Jeg skylder en opdatering. Er tilbage efter sommerferien – hvor vejret ikke var specielt godt – og er igang igen. Vejret er ikke blevet bedre, så det er blevet til en del fodboldkampe i regnvejr – 5 styks de sidste 8 dage. Der er iøvrigt en i Helsingør i aften – så det bliver til 6 kampe på 9 dage. Derudover har der været rigtigt stille. Det er fedt den første dag, men så begynder jeg at kede mig. Agurketid er ikke lige mig.
Nå, men ugen (fra sidste søndag) har set sådan ud:
Fodbold i Lyngby.
Fodbold i Brøndby.
“Ugens dyp” – Helgoland badeanstalt.
Fustreret bilejer der ikke køre så langt på literen som sælgeren lovede….
Copenhagen Open i skate – bare lidt featurebilleder…..
Fodbold i Parken.
Case i Asnæs.
Fodbold i Lyngby.
Komikeren og tryllekunstneren Rune Klan.
Fodbold i Farum.

Mere følger – hvis der altså ser noget!