Mandag:
8.30: Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll fotograferet på sit endnu ret tomme ministerkontor på Slotsholmen.
10.00: Åbningsdebat i Folketingssalen – igen! Laver alle de billeder jeg kan – nye ministre osv. det bliver til 99 afleverede billeder på 5 timer…
20.45: Første kamp ved EM for kvinder i Malmø. Her lidt sendeproblemer, men det går jo, har jo en vis rutine i netop håndboldslutrunder…..
Her er Lars Poulsen og Jan Christensen ved at gøre klar til kamp i Arenaen i Malmø,

Tirsdag:

08.00 Møder tidligt tirsdag – lidt træt. 8.49 tweeter Vestegnens Politi en mand er skudt foran politigården i Albertslund.
Der er kun én ting at gøre – sætte kursen mod vestegnen.
Der er stor dramatik foran politigården. Politibetjente i t-shirts, skudsikkervest og maskinpistoler står på vagt og flere betjente er ved at spærre af. Alle har trukket deres tjenestevåben. Det er ikke noget man ser hver dag. “Hvis vi begynder at skyde, så smid jer ned” sagde de til de få pressefolk der var på stedet.
I min morgentræthed har jeg selvfølgelig glemt mine wi-fi sendere til min 1DX´ere derhjemme, men gudskelov har jeg mit lånekamera fra Canon der har en sender.
Svært lys og svær opgave fordi alt er afspærret, men det går jo alligevel. Det er først på vej hjem jeg tænker over situationen, en politibetjent skudt ned på vej på arbejde. Forfærdeligt!

Onsdag:

07.30: Starter med at køre til politistationen i Albertslund igen. Der er ingen blomster, men derimod en af betjentens kolleger som jeg taler lidt med. Ruller ned til retten i Glostrup hvor der er retsmøde med den anholdte. Ikke de store billeder, så derfor retur til Albertslund og eftersøgningen efter den pistol der blev brugt.
Hundepatruljer fra Fyn og Jylland er kommet for at hjælpe kollegerne.

Tilbage på redaktionen får vi besøg af Stefan fra Canon der får 1DX´mk II eren tilbage med tusind tak for lån. Har nu søgt om en hos chefen, så må vi se om der er råd….
18.00: Derefter til Malmø og endnu to håndboldkampe, den første kamp til Politikens førsteudgave og så Danmarks kamp til andenudgaven. Sidder på den anden side af målet end jeg plejer at gøre, men det giver faktisk gode billeder af bl.a. målmanden(kvinden) der jubler. Hjemme kl. 23.30.

Torsdag:
07.30: Politigården i Albertslund. Blomster foran og flaget der går på halv. Politimanden der blev skudt er nemlig død. Det er virkelig en balancegang hvordan man optræder, når så mange mennesker er påvirket på det. Jeg prøver virkelig at hold så lav profil som mulig, men samtidig er det vigtigt at fortælle historien.
11.00 Forhandlinger om Europol på Christiansborg. Bliver nødt til at gå midt i det hele fordi jeg skal tage et portræt af klimaministeren.
Tidligt hjemme – allerede kl. 16.00.

Fredag:

11.00: Kulturens praktikans prøver et glas Pingus til 500 kr. i Mad og Vin i Magasin.
11.30: Hostrups Have på Frederiksberg er gået konkurs.
20.45: Danmarks spiller sidste kamp i den indledende runde i Malmø og vinder efter en spændende kamp. Hjemme kl. 24.

Det var de fem dage. 481 billeder og en enkelt video afleveret.

Nu mangler bare en enkelt fodboldkamp i Brøndby i morgen…. Sæsonens sidste.

Mere følger….