De sidste dage har budt på fire fodboldkampe og en lille tur i Dyrehaven.
Har i flere år forsøgt at nå de brølende kronhjorte i Dyrehaven – dette år lykkedes det endelig. Sjovt nok: Efter otto kilometers rask gang i det smukke efterårsvejr, var det bedste billede 100 meter fra parkeringspladsen…. Billedhjulet ser du her.
For at prøve noget nyt til de mange fodboldkampe har jeg forsøgt mig med en 400 mm med 2xkonverter, altså en 800 mm. Det er tæt, meget tæt, men også sjovt at prøve en anderledes måde at fotografere kampene på….. Og kræver selvfølgelig en lys til en bl. 5.6….
Jeg har selvfølgelig også remoten bag målet – tirsdag aften gav det ok billeder fra FCK-kampen i Parken. Billedhjulet ser du her.
Nu følger lidt fridage inden endnu en fodboldkamp – og så starter Folketinget op igen i næste uge.
Mere følger…