Efter otte år som fast fotograf på Politikens netredaktion havde jeg den sidste dedikerede vagt på Politiken.dk i går. Lidt mærkeligt, men sådan er udviklingen mærkeligt nok gået. Nu skal jeg sidde på den nye visuelle desk og i alt fald i starten være nyhedsfotograf til både papir og net og så ser vi hvordan det går. I virkeligheden er der ikke de store ændringer fra det sidste 10 måneder, hvor jeg netop har dækket både net og papir. Sporten fortsætter jeg med at dække som jeg har gjort de sidste mange år.
Og ellers? Jo ugen har været dejligt blandet, men højdepunktet var ikke fotografisk og så dog alligevel.
Tirsdag nåede jeg mellem flere møder på avisen også ud til et dejligt gensyn med mine tidligere kolleger fra Politiken, altså fra dengang en mand var en mand og en film var en Tri-X. Fra venstre: Ebbe Andersen, udover at have være fotograf på Politiken også tidligere chef for Polfoto, den mand der ansatte mig i huset i 1984, Erik Gleie, også tidligere fotograf på Politiken, der var billedredaktør da jeg skiftede over fra Polfoto i 1994, Lars Hansen, undertegnede, Kim Agersten der fremkaldte filmen med mit første pressefoto tilbage i 1976, Morten Langkilde og Lars Skaaning. Hvor mange års erfaring der var samlet i den baghave i tirsdags ved jeg ikke, men vi er over 200(!).
Det har været et meget stor privilegium at have vagter både med de seks herre på billedet, men også med de mange dygtige og dedikerede medarbejdere på Politiken.dk.
Om nogle fridage og fem fodboldkampe er jeg tilbage på en forandret redaktion, det bliver spændende og anderledes.
God weekend – mere følger….