Danmark spillede fodboldlandskamp – venskabs – i Horsens onsdag aften. Afsted med mig til det jyske og en hyggelig – lidt kedelig kamp mod Liechtenstein der helt planmæssigt tabte 5-0. Altid dejligt at møde de flinke folk fra DBU og så mine fodbold-fotokolleger.
Efter lidt hurtig redigering afsted mod hjemmet i Brønshøj kl. 22.30.
Ved lillebæltsbroen tweetede Københavns Politi om en mand der skulle være skudt på Christiania. Ringer til Pia på nettet, der undersøger sagen. Kort efter – jeg var ikke kommet længere end Nørre Aaby – tweeter politet igen, dennegang med det er to politibetjente der er ramt.
Derefter er der ikke meget andet at gøre end at sætte kursen mod Prinsessegade på Christianshavn hvor Christiania jo ligger.

Og nej, jeg kørte ikke for stærkt, det gør jeg aldrig!
Fremme på stedet sender jeg hurtigt lidt trådløse ubehandlede billeder hjem til redaktionen, det er dog vores USA korrespondent Thomas der lægger historierne på derovre fra!
Efter 1 1/2 time på Christianshavn ruller jeg mod hjemmet og lidt hurtigt videoredigering og billedbehandling.
Puha, lang dag der sluttede kort før kl. 4 torsdag morgen…..