Man kan ikke sige andet end OL i Rio sluttede med et brag – ikke bare fordi håndboldlandsholdet vandt guld – men også fordi en kraftig storm hærgede Rio om aftenen. Mere om det senere.
Først guldet. Det er altid noget helt specielt, det der med guld og nationalmelodien. Og så endda med håndboldherrene som jeg har fulgt de sidste 15-16 år. Det var en fantastisk kamp, rigtig god stemning i hallen og glade spillere efter kampen…. Om jeg havde travlt – jo da, men det gik og alle er vist glade. Billedhjulet ser du her.

Mens vi sad og redigerede det bedste vi havde lært efter medaljeoverrækkelsen, kom der pludselig en advarsel om kraftige vinde. Hurtigt ud i bussen og hjemad, mens vinden tog til og tog til. Kort efter jeg kom ind af døren i Politikens residens gik strømmen!
Så dagen – den sidste ved OL – sluttede i lyset af mobiltelefoner sammen med Rasmus og Allan og nogle kolde øl.

De bedste billeder fra dette OL finder du her.

Mere følger – men først når jeg er hjemme i Danmark om et par dage.