Afgang kl. 8.00 mod badmintonhallen og derefter meget lang ventetid på damefinalen.
Får efter forhandlinger med fotomanageren en plads på gulvet lige ved siden af banen. Det giver de bedste jubelbilleder. Dem bliver der dog ikke noget af, men medaljeoverrækkelsen gik op i tårer. Meget sødt faktisk. Billedhjulet ser du her.
Videre til atletikstadion og Sara Slotts 400 meter hæk finale. Der får hun sølv og så blev hun glad. For at undgå de mange officials og andre der går i vejen hele tiden, vælger jeg en lidt højere fotoposition en sidste gang. Det er en god iden, selv om der er stadigvæk mange TV-folk der går i vejen…… Billedhjulet ser du her.
Laver iøvrige lige han der Bolt – nu jeg var der.
Hjemme i vores lille hus kl. 01 og når lige at tale med netjourhavende der jo møder kl. 6 dansk tid, inden jeg går i seng.
Træt
Tre dage tilbage.

Mere følger….