Tænk sig, man har bygget en helt ny sportsarene i Næstved, pæn, flot, der er meget hurtigt internet nede på banen – men lyset! Det har man helt glemt! Danmarks håndboldkvinder spillede lørdag mod Rusland i EM kvalifikationen, de tabte, men spillede en ret god anden halvleg faktisk. Men altså lyset! Jeg ved godt mine kolleger ude i den mørke provins har det MEGET værre i de små sportshaller rundt omkring. Men en landskamp for f…. 6400 iso 1600/2.8 stod mine kameraer på og det gik fint for nutidens kameraer kan godt klare det, men det er ikke optimalt. At Dansk Håndbold Forbund så ovenikøbet har anbragt nogle meget høje bandereklamer foran fotograferne, tja……
Nå, men det gik som sagt og i næste weekend er det hele flyttet til Aarhus og der ved jeg der er mere lys. Man skal vel være optimistisk – foråret er lige om hjørnet….