Kampdag, men inden da var journalist Henrik Jacobsen og jeg en tur med sporvogn ind til centrum for at kigge lidt på byen. I centrum ser der hyggeligt ud, resten af byen er store beton-boligblokke. Vi kiggede også lige forbi det berømte skibsværft hvor Lech Walensa grundlagde Solidaritet.
Det er jo det der er det gode ved sådan nogle håndboldture, man når at få set det sted man sender fra. Dejligt at kunne komme ud fra sportsarenaerne og ud i virkeligheden.
Det danske landshold skulle måske have gået et tur inde i byen ligesom Montenegro gjorde det – vi mødte dem nemlig i gågaden om formiddagen – for det var ikke en sikker sejr, men dog en sejr, de danske spillere fik mandag aften. Ikke desto mindre er danskerne videre og det betyder en togtur til Wroclaw torsdag og – måske – tre dage til næste kamp. Eller med andre ord tre dage med pressemøde og træning. Nu ser vi.
Mere følger….