Jeg har brugt de sidste 3 dage i fremragende selskab med Jonas Lindkvist, Lars Dareberg og 5 andre sportsfotografer i Malmø. Kursus i sportsreportage. Oplæg fredag og søndag fra Lars og Jonas og så fotografering hele lørdagen i Malmø til “Toughest” – hvor 6.000 gale deltagere gik gennem mudder, vand og hvad ved jeg.
Det har været rigtigt godt at få nogle input og få noget inspiration. De er dygtige de svenskere og de er dygtige til at lære fra sig!
Kommer kurset igen så kan jeg kun anbefale det på det kraftigste.
Den sidste del af søndagen lavede jeg så fodbold i Parken. Dårligt lys, dårlig kamp men jeg var dog i godt selskab med superdygtige Anthon Unger, Ekstra Bladet, der er en af danmarks bedste nyhedsfotografer.

Så søndagen gik med FCK der vandt 2-1 og Jonas og Lars vandt prisen som nogle af de bedste undervisere jeg har mødt!