Desværre har jeg ikke haft meget tid til at skrive på min blog, men her er ugen der – næsten – er gået:
Søndag: Fodbold i Farum. Kedelig kamp, men er hjemme så tidligt på aftenen at jeg kunne nå at se “Telemarkens Helte” på DR2 og så er alting jo godt….
Mandag først en lille rundspørge som jeg skal sparer jer for og så til Snekkersten for at fotografere 10 høreapparater til fritskrabning!
Hurtigt videre til Christiansborg og Helle thorning-Schmidts 10 års jubilæum som partiformand. Helt umuligt lys i Fællessalen, blåt den ene vej og gult den anden….. Savner nogle gange Tri-X og s/h rigtig meget!

Tirsdag først finjustering af det største billedhjul jeg nogensinde har lavet: 75 billeder med Dronning Margrethe – et billede for hvert år fra 1940 og frem! Se det her. Det har været et kæmpe arbejde og jeg har været helt nede i arkivets mørke kroge, men sjovt har det også været.
Spørgetime med statsministeren i Folketingssalen – igen! Da alle ministre pludselig kommer ind i salen og 25 jounalister stormer ind i presselogen, tror jeg et kort øjeblik valget bliver udskrevet lige om lidt, men det var falsk alarm – puha.
Hurtigt videre til Brøndby og træning med klubbens damehold.
Onsdag starter med et portræt af en gammel OL-deltager i Brønshøj.
Så en hurtig udrykning til en politiaktion i Herlev, men politiet er kørt og der er kun et hul i døren tilbage….
Videre til Slagelse, med en afstikker til Skælskør og kaffe og kage hos kollega Rønbøg, til pokalfodbold. Kold og regn i anden halvleg.
Torsdag fejre Dronning Margrethe så sin 75 år fødselsdag. Jeg starter på Fredensborg Slot til “morgenvækning” og der kræver en del grej: 1 1DX´er med 400 mm og 1.4 konverter, 1DX´er med min nye og meget skarpe 100-400 mm og min “ny” lidt brugte 5D mk III med en 24-70. Begge X´ere med Wi-fi transmittere for vi dækker begivenheden “live” og der skal billeder ind hurtigt.
Efter redigering på parkeringspladsen foran slottet, hurtigt videre til Amalienborg og endnu en gang vinke billeder….. Det er dog lige ved at ende galt, da en husar ikke kan holde sin hest i ro og vælter en ældre dame.
Sidste programpunkt for mig – men ikke for dronningen – er endnu en vinke ting, denne gang fra Københavns Rådhus. Billedhjul fra dagen ser du her.
Fredag er der bare et par portrætter af en minister og en partiformand og så en lille rundspørge på programmet.
Lørdag er jeg tilbage i Slagelse – denne gang er det en superligakamp i strålende sol – ikke nemt, men mere behageligt end onsdag.

Det var den uge – mangler lige en enkelt superligakamp i eftermiddag i Brøndby – og har så et par fridage.

Mere følger….