Det var bare en helt enkelt opgave: Det nye parti Alternativet skulle afleverer vælgererklæringer i Indenrigsministeriet. Jeg har prøvet det nogle gange, men ikke som det var i tirsdags! TV2 News, som jeg ellers har et rigtigt godt samarbejde med, ville lave ét langt interview med spidskandidaten på gå turen fra Borgen til ministeriet! 1-2 meter var der mellem kameramanden og kandidaten. Fuldstændigt umuligt at lave noget uden de kom på! Kandidaten kiggede selvfølgelig på journalisten og så blev det som det blev. Selv om kameramanden bagefter ringe og undskyldte, så viser det bare hvordan det bliver i den kommende valgkamp, der er jo nærmest er skudt igang inden den er startet! Ikke alene er der mange TV-hold, men de er også ligeglade med kollegerne! Det værste er dog næsten at de “går ind i” begivenheden – “vi er på live” – og dermed styrer de alt hvad der foregår. Øv, øv, men så må jeg vel smide fløjlshandskerne, eller håbe på det først bliver i september. Der har jeg nemlig orlov fra avisen og så slipper jeg for alle TV-holdene……