Travl uge – dog ikke så travl som ugen før. Stadigvæk meget dækning af terror, masser af billeder af bevæbnet politi, to begravelser, men også nedrivning af KB-hallen, flygtninge på skoledænken og en demonstration foran arbejdsretten. Men gudskelov er fodbolden startet. Koldt, men dejligt at se fodboldfotograferne igen. Trænger til lidt mere lys, synes alt er blåt og mørkt og så hjælper det jo ikke at næsten alle har mørkt tøj på…..

Har mødt flere kolleger fra Scanpix, der nu alle er skiftet til Nikon! Tror Politiken er sidste landsdækkende avis der bruger Canon – lidt mærkeligt når det nu er det bedste kamerasystem…..

Det mest positive ved ugen har været mødet med nogle flygtninge på Jyderup Højskole og så de mange politibetjente fra Fyn og Jylland der er på patrulje i det københavnske. De er ikke så bange for “pressen” end deres københavnske kolleger er til dagligt.

Ser nu frem mod mit sportsfotokursus d. 14 marts og så senere mod Dareberg/Lindkvists sportsreportagekursus 1. maj.

Mere følger….