De gode mennesker hos Goecker arbejder stadigvæk med at få alt på plads på deres kursuswep, så mit sportsfotokursus blev afholdt fredag, men fortrinsvis med medarbejdere fra Goecker og Canon. En beta på de kommende kurser så at sige.
Canons Jamil T. Olsen måtte give den som cykelrytter, så de andre deltagere kunne prøve autofokus ude på Svanevej – og verdens flinkeste (og dygtigste) lyshårede fotohandler – Per Buchmann – gav den gas som kursets eneste Nikon fotograf.
Det var meget hyggeligt og jeg har en del ting jeg gerne vil rette op på til næste gang, som formodentlig bliver i foråret. Det er rigtig svært at forklare hvor jeg gør tingene, når de ligger på meget på rygmarven som de gør, men jeg håber de stakkels uskyldige deltagere alligevel havde det sjovt.
Det havde jeg og den afsluttende fodboldkamp i Hvidovre var helt klart en af de bedre – selv om vi er i 2. div øst ude på vestegnen, så kan der godt laves gode billeder……