Tilbage på pinden på nettet, efter at have være væk i lang tid. Tyvstarter søndag på Brøndby stadion.
God kamp der ender 2-2. Føler mig lidt rusten efter 2 måneders fodboldpause, men der gik ok.
Mandag får jeg søde Astrid på besøg. Erhvervspraktikant der skal følge mig hele ugen.
Høj, kvik og ret rødhåret, men som sagt rigtig sød og det er meget hyggeligt at have selskab på jobbet.
Dagen er lidt stille, men der bliver dog tid til lidt forårsbilleder – med den nye Canon 200-400 mm som fotochef Thomas Borberg har lånt af Jamil fra Canon. Ok objektiv, nok ikke lige mig og så er den meget dyr. Men skarp er den godt nok.
Tirsdag startede med et kig på resterne af de to kaskelothvaler der strandede ved Henne strand i sidste uge. Laver en lille video som du ser her. Den kunne sagtens være bedre, men ved min “sync” – interview med konservatoren – kom der støj ind på min microport – fra en anden microport. Nu gik det, men det er ikke sjovt når man nu gerne vil gøre det godt.
Lugtede de hvalerne? Ja!
Videre til Christiansborg og spørgetime til statsministeren, det var lige så kedeligt som det ses på Lars Løkke Rasmussen.
Dagen sluttede hos høreapparatfabrikken Oticon, der bl.a. havde dette testrum.
Onsdag bød dels på nogle billedhjul fra Krim og så på et pressemøde om den nye Asger Jorn-udstilling og en stormester i hukommelse…..
Torsdag flere billedhjul, endnu en udvisningssag og så stor reception for Politikens direktør Lars Munch der stopper – for at blive bestyrelsesformand. Det er jo selveste chefen, så jeg afleverede 124 billeder fra den reception…
Fredag gik med planlægning af dækningen af Oscar-uddelingen og endnu nogle billedhjul.
Slutter med lidt fodbold i Farum i regnen.

Lørdag holder jeg altså lidt fri.

Mere følger….