…hold da op hvor er der meget at lave. Det går rigtig stærkt, både de mange løb og med at sende billeder hjem. Men det ruller derudaf og jeg er gudskelov i godt selskab med Scanpixs Claus Fisker og Henning Bagger og freelanceren Lars Møller. Møller kan fra sin plads i presserummet via sin computer kan udløse det kamera han med møje og besvær har anbragt på catwalken. Det ser rigtig godt ud og det siger sig selv jeg selv må finde ud af om man kan gøre det med mine Canon´er.
Jeg bruger en X´er med en 400 mm med 1.4 konverter, 1/1000 bl. 4 og 4000 iso. Det står helt fantastisk, selv om jeg udsnitsforstørrer så meget, at flinke Jamil fra Canon Danmark ville få et nervesammenbrud, hvis han så hvor lidt der er tilbage af filerne…..
Den anden X´er bruger jeg til de mange præmieoverrækkelser som AP og Polfoto vil have. Det er nogle forfærdeligt kedelige billeder, men der er ikke noget at gøre. Der er skam kun 8-10 overrækkelser hver aften og samtidig skriger redaktionerne på billeder!
Puha, der er ovre i morgen aften…
Mere følger.