Brøndby tabte i går til FCK på Brøndby stadion.
3-1.
Det var en af de kampe hvor alting foregik i den anden ende af banen. Sådan er der nogle dage der er….. At jeg så ikke tænkte mig om og rullede forbi Glostrup station efter kampen for at se om alt var roligt – det er rent sjusk! Næsten 500 anholdte er mange og det billede burde jeg have med hjem.
Billedhjulet fra kampen er her.
Arbejder stadigvæk hårdt med at lære mine1D X´ere at kende. Efter meget arbejde er det endeligt lykkedes at få WFT-transmitteren til at virke på Politikens FTP-server. Der manglede en kommando i mappen der deler vores billeder med Polfoto, men nu virker det gudskelov. Nu skal jeg så have det til at fungere med full frame til sport. Men jeg er optimistisk, for det er et helt fantastisk kamera.
Det var en lidt mærkelig dag – søndag. 1. December 1983 havde jeg nemlig min første vagt på Politiken. 30 år er der gået! Godt nok mærkeligt. Men jeg kan stadigvæk huske dagen. Så måske er der håb endnu……