Det har været et par travle dage. Det er lige som om alle er tilbage fra ferie og så skal den have gas, fuld gas…. Ritzau plejer at sende “klokketelegrammer” (vigtige nyheder) på SMS 3-4 gange på en dag. I går var der 18 “klokketelegrammer”!
Nå, men en af SMS´erne var at FC København skifter træner og Ståle Solbakken er tilbage. Hurtigt afsted til Parken og pressemøde. PÅ vej ned ad P.H. Lings Alle spottede vi dagens hovedperson der lige var stået ud af sin bil. Hurtig parkering og klik, klik, klik da Ståle blev lukket ind ad bagdøren af sportsdirektøren. Billederne og teksten var på nettet 17 minutter inden pressemødet startede! Sådan kan man være heldig og have timingen…..
Ellers har dagene budt på demonstrationer både af den nye bycykel – med vores søde trafikminister som testperson – videoen er her….
…demonstration mod den russiske homolov, billedhjul her og video her….
Fodbold er det også blevet til, nu er jeg takket være Sportsfotoworkshoppen igen igang med remotes. Billedhjul fra FCK sidste kamp her.
Resten af tiden er gået med et utal af pressemøder, afhøringer i Skattesagskommissionen og caseportrætter.
Jo, sommerferien er virkelig forbi!