Travl start på jobbet efter ferien, men dejligt at være tilbage.
Søndag taber FCK – igen – i Parken. Billedhjul her.
Mandag starter med en lille opgave hos Noma. Videoen er her. Ikke noget særligt, men der klikkens på den på nettet…..
Videre til lufthavnen, nærmere bestemt flyvergrillen. Der lander den nye Dreamliner. Videoen er her. Laver billeder samtidig med video og det bliver sgu aldrig godt…..
Så afsted til Slagelse og Vestsjælland – AaB. Flot aften i godt selskab med Lars Rønbøgh, Per Kjærbye, Keld Navntofte og fine Claus Sønberg fra Nordjyske der havde taget hele turen til det sjællandske for at se AaB blive slået 2-1. Det var sådan en kamp hvor jeg er meget glad for at have markedets bedste kamera – Canon 1D mk IV – for der kan man godt udsnitsforstørre sig ud af at sidde i den forkerte ende…..
Det var iøvrigt en fantastisk aften at rulle mod København i. Sommerlunt og med mejetærskerne der høstede på markerne i projektørlys.
Tirsdag var helt død, indtil en bombealarm i Borgergade. Stor ståhej for ingen ting, men inden det kom så langt, havde jeg sendt video fra kameraet til nettet (og billeder forståes). De to videoer ser du her og her.
Bliver nødt til at finde en måde at adskille videoupload og billedupload fra kameraet, for det er to forskellige FTP-adresser og der gik lidt kuk i hvor video og billeder havnede.
Nå, men videre ud i varmen……