Jo, jeg er her skam endnu. Ikke sommerferie før om 3 uger. Men det virker som om agurketiden allerede har sat ind. “Papiret” er lidt nede på fotograferne, så jeg har haft en opgaver til dem. Fint nok, men der er altså bare uger hvor det er helt standard opgaver – lige ud af landevejen. Altid hyggeligt at møde mennesker. Det er det der holder mig igang i faget – sammen med nyhederne og sporten. I denne uge er sporten et stk. enkeltstart i DM i cykling i Vordingborg torsdag aften og nyhederne – dem venter jeg stadigvæk på…..

I får lige lidt billeder:

Cafe Kraznapolsly bygges om….

….caseportræt i Albertslund……

….caseportræt i Søborg…..

….ammedemonstration på Rådhuspladsen….

….eliteidrætselever i Roskilde…..

….ex-cykelrytteren Brian Holm stiller op for de konservative på Frederiksberg…..

….ny bar i Ny Adelgade…..

…herboende brasilianere demonstrerer på Rådhuspladsen…..

…PEt-chef og justitsminister giver interview i Justitsministeriet, med jakkerne på indtil fotografen gik….

….forsøg på et forsidebud til Lørdagsliv der har en is-test. Den smeltede godt nok hurtigt den is – så vi måtte købe to stk…..

…og så har jeg afleveret 190 arkivbilleder fra Færøerne! Der er postkasserne blå!

Jeg var der for et par uger siden, inviteret af min far, der har arbejdet der meget gennem årene og nu gerne ville vise mig øerne.

Mere følger…..