I dag er det den 18. maj. For 20 år siden stod jeg på Fælledvej på Nørrebro og var vidne til de alvorligste uroligheder i København siden besættelsen. 113 skud affyrede politiet – nogle af dem mod demonstranter. Dengang var det på film og med manuel fokus, mørkt og meget svært at lave gode billeder. Og så var det rigtig, rigtigt uhyggeligt. Billedhjulet fra dengang for længe siden ser du her og et lille TV-indslag med mig her.

Ugen har indtil nu budt på lidt fodbold, godt nok ikke på topplan, men lidt har også ret. FC Vestsjælland rykkede op til Superligaen i torsdags, så næste sæson bliver det nok til nogle ture til Slagelse. Det var sgu dejligt at være tilbage på job og det blev et hyggeligt gensyn med kollegerne Per Kærbye, Lars Rønbøg og Peter Andersen på det lille stadion

Fredag aften skulle Polfoto lige bruge en 2. divisionskamp i Hvidovre, så jeg fik lige 25 minutter i aftensolen på det gamle stadion.

Nu venter et marathon (vist i regnvejr) og så bundbraget i Superligaen i Horsens på mandag. Ryger Brøndby ud? Nu ser vi…..