Video er jo det nye sort her på redaktionen. Mandag lavede jeg to indslag.

Først en lille snut på skyderiet i Lundtoftegade – efter jeg lavede mine stils. Den ser du her.

Hurtigt videre i kulden til Forligsinstitutionen og demonstration til fordel for lærerne og formand Anders Bondo. Bruger ét kamera til stills og ét til video. Bondo taler med DR2 og dem hæfter jeg mig på og laver lidt “synk” som det så smukt hedder. Videoen ser du her. Bagefter stiller Anders Bondo og hans modpart, KL-formand Michael Ziegler pænt op til fotografering oppe på anden sal.

Her til morgen lavede politiet så razzia hos flere bandemedlemmer, bl.a. på Nørrebro.

De videoklip jeg lavede der, ville videodrengene på Pol-TV ikke bruge. “For kedelige” sagde de. Det er selvfølgelig ok, men bagefter følger man sig lidt snydt og godt brugt.

Man misser nemlig en masse billeder når man også optager video. Det kræver stor koncentration at lave begge dele samtidig og det ender nogle gange med man står med dårlige billeder og dårlige videoklip. Balancen er svær. Hvornår gør man det ene og hvornår gør man det andet? Hvad vil de gerne have på redaktionen? Kom ikke og sig der ikke er udfordringer for dagens pressefotograf…..