Jeg har været her siden onsdag aften – i sidste uge. Det må være en af verdens smukkeste byer, men nu er det tid til at komme videre i turneringen og til Zaragoza.

Sidste video fra taget af vores hotel ser du her. Soundslides fra kampen mod Island her.

Formiddagene før kampene har jeg brugt til lidt arkivfotografering, dels af folk på gaden, dels slotte og katedraler mm. Så går tiden ligesom lidt hurtigere. Der var to demonstrationer foran rådhuset i dag. Den ene var de lokale politibetjente der ikke havde fået løn i denne måned. Spanien er i dyb, dyb krise.

I morgen går det altså mod Zaragoza, til min store fryd med tog, det er hurtigere, billigere og mere praktisk end med fly. Jeg glæder mig.

Jeg skal bare lige overstå kampen Island – Qatar (højde til førsteudgaven) og Danmark – Makedonien (bredde til andenudgaven) lige om lidt.