December plejer altså at være mere rolig. Men ikke i år. Det er ikke fordi det er det helt store, men der er mange opgaver og så skal alle billedhjul med “Årets bedste” redigeres. Puha og så er det virkelig koldt udenfor i virkeligheden…..

Tirsdag og statsministerens pressemøde…..

Så stopper DSB alle S-tog. Det er virkelig en net-historie der bliver læst. Så der skal hurtige billeder hjem med min wi-fi sender. Inden jeg når at redigere billeder på computeren på redaktionen er historien er slut og togene kører igen. Hm, det handler virkelig om en korrekt eksponering og farvebalance når man sender direkte fra kameraet.

Så endnu en dosis Thorning. Denne gang på Amager hvor ministeren “tog imod” som det hedder.

Så blev det onsdag – d. 12/12-2012 – og så ville en hel masse par gerne giftes på Københavns Rådhus. Billedhjul her. Koldt var det – men hyggeligt.

Videre til et dødsygt pressemøde i Vækstministeriet – hurtigt overstået forbi der er bombealarm på Hovedbanegården. Når lige forbi bladet og skifte min 70-200 ud med min 100-400. Sender hurtige billeder hjem og efter 2 1/2 time i kulder afblæses alarmen og jeg kan gå tilbage til redaktionen og alle de billeder jeg ikke har fået redigeret endnu.

Og i morgen? Afhøring i skattesagskommissionen i Gladsaxe. Det bliver nok også køligt…..