…som det jo hedder i sportsjournalistikken. Det gjorde den godt nok også i onsdag aften hvor jeg dækkede to pokalkampe, primært for Polfoto. Først en ørkenvandring af en første halvleg på Brøndby stadion og derefter et prag af en pokalkamp i Hvidovre mellem det lokale hold og OB. Fynboerne vandt med 7-3 og jeg kæmpede mod vandmasserne og det meget dårlige lys. Det er lang tid siden jeg har skudt på 4000 iso 1/640 bl. 2.8! Nå, men det gik, det blev et en lille 2 spalter i Politiken og søreme også en i Ekstra Bladet fra ørkenvandringen i Brøndby, mens mine venner på Fyens Stifttidende slog til søren og bragte flere billeder i stort format fra regnen i Hvidovre. Tak for det!

Ellers har det været en stille uge og alligevel ikke. Samråd mandag med statsministeren der ser godt træt ud for tiden (se også den måde hun holder hænderne på). Det blev til et billede i Jyllands Posten og tak for det!

Så var der knivdrabet i Vanløse. Det er desværre noget jeg kommer for ofte frem til, men det skal jo gøres. Hvis vi ikke dækker og fortæller historierne, vågner politikere og myndigheder jo ikke op og gør noget ved problemet. Nytter det at tage et billede af en politiafspærring ved et knivdrab? Tja, måske, det kan kun tiden vise…..

Tirsdag bød iøvrigt på et gensyn med Valby Idrætspark og en hurtig dækning af Frem – Lolland Flaster Alliancen i 2. div øst. Igen en lille Polfoto opgave, men meget hyggelig og lyset var godt. Lolland Falsters Folketidende brugte billede både på forsiden og stort inde i bladet. Tak for det!

Fredag venter endnu en dag i denne lidt stille uge og endnu en fodboldkamp i Farum.

Mere følger….