Pas nu på, sagde Lars Dareberg tidligere på dagen, da vi dækkede BMX. Når du først har prøvet en Canon 1DX, så vil du ikke tilbage til dine gamle kameraer.

Nå, men prøves skulle den altså og da jeg afleverede mine mk IV´ere til “Tjek and clean” hos Canon – selveste Jamil T. Olsen fra Canon Danmark er på plads her i London – så lånte jeg første en X´er og kort tid efter en 600 mm. Afsted til atletikstadion og Usain Bolts 200 meter finale.

Kort sagt: Jeg har aldrig set så flotte filer før. 4000 iso, et kamera jeg ikke har fotograferet med før og så dette resultat. Det var som at tage et par sko på der passer med det samme! Billedhjulet fra den aften ser du her.

Ellers er de fleste danskere ud af konkurrencerne. BMX-rytteren gik ud i går, men det var nu en hyggelig dag på BMX-banen, efter jeg havde taget min efterhånden daglige tur ud til ro-stadion. Der er lidt mere ro på nu og det er også nødvendigt. Måske kan jeg begynde at lave nogle rigtige sportsfotos…

Mere følger….