Ok, så har jeg pakket ud fra ferien og pakket til Ol i London. Det bliver det mindst mulige udstyr:

2 Canon 1D mk IV

16-35/2.8

14/2.8

70-200/2.8 og

400/2.8

1.4 converter

2.0 converter

1 Flash

Ekstra batterier og lader til kameraerne

1-bens stativ.

Regnovertræk til kameraerne og til fotografen!

2 Mac computere med ladere (den ene er selvfølgelig reserve)

2 harddiske – den ene med backup kopi af min arbejdscomputer.

Lydoptager (just in case….)

4 kortlæsere og andet computergrej

Forlængerledning og engelske stik.

CF-kort

Havde jeg et ekstra Canon 1D mk IV havde jeg taget det med, men nu nøjes jeg med de to jeg har. Canon har rigtig god service til OL, så har jeg nedbrud kan jeg låne både kameraer og teler. Selvom der er rigtig meget håndbold har jeg droppet at tage en 200 mm med. Den nye Canon 70-200 er så hurtig jeg bruger den i stedet for (den er også lettere).

Så er der lidt tøj til både sommer og regnvejr, gode sko giver sig selv og det gør løbetøjet også.

En iPad med film og en iPod med musik skal også med.

Kameraudstyr pakkes i en ThinkTank rullekuffert, computerne i en lille rygsæk og resten i min trofaste NorthFace taske.

Men hov, ingen remotes denne gang? Nej, det virker nemligt helt umuligt at komme til at sætte dem op i London. De sidste to OL har jeg haft udstyret til remotes med, men kun brugt det én gang. Det er tungt og det fylder, så jeg har valgt det fra denne gang.

Så det bliver den “lette” udgave – vel kun omkring 45 kg bagage……

Mere følger….