Så er både undertegnede, redaktørerne Olsen og Hansen, den resterende del af sportspressen og fodboldlandsholdet ankommet til den lille hyggelige Polske bade- og sanatorieby Kolobrzeg. Pressens hotel er fremragende, nettet virker næsten hele tiden, morgenmaden fin og morgenløbeturen kan foretages på strandpromenaden. De næste tre dag bliver meget lette: Pressemøde fra 10-10.15 og derefter åben træning i 15 minutter.

Færdig.

Både dejligt og ærgeligt. Dejligt fordi vi så har resten af dagen fri og ærgeligt forbi billeder ikke bliver helt så gode…..

Nå, men fredag starter så EM for alvor for vores vedkommende med en 1800 kilometer – og omkring 3 1/2 times – lang flyvetur til Kharkiv i Ukraine. Afgang fra hotellet kl. 07.00 og forventet slut på dagen kl. 22. Lørdag er værre, efter kampen, der spilles kl. 18.00 dansk tid (gudskelov, der er nemlig lørdag og der er tidlig deadline), babu, babu ud til den lille lufthavn i Kharkiv og hjem med fly om natten, forventet ankomst til hotellet søndag morgen kl. 05.00.

Nå, men den tid den sorg.

Dagens træning blev overværet af en del af Kolobrzegs indbyggere, men ellers lignede den til forveksling den på Helsingør Stadion i torsdags. Det er der ikke rigtig noget at gøre ved, det handler jo mest om spillerne og ikke så meget om omgivelserne…..

Mere følger…