De seneste dage har budt på to fodboldkampe, to landsholdstræninger, en hel masse politik og trepartsforhandlinger, en kirkebesættelse og en del andre ting. Se billedhjul fra FCKs nederlag i Herning her og FC Nordsjællands guldkamp her og video her.

Her ser du mine kære kolleger i presserummet i Farum Park inden kampen. Berlingskes meget dygtige – og meget søde – Liselotte Sabroe ses til højre. Hendes billedhjul fra kampen ser du her. Det var lidt kaotisk efter kampen, da tilskuerne fik lov til at komme ind på banen. Næste gang de bliver mestre, så har de forhåbentlig lidt mere tjek på det – og måske lidt hurtigere net til fotograferne. I øvrigt en gennemsympatisk klub med søde spillere, trænere, presseansvarlig osv. Tillykke med guldet FC Nordsjælland!

I morgen hedder det tidlig afgang til Hamborg og landskamp mod Brasilien lørdag eftermiddag. Mere følger….