Tirsdag morgen ruller jeg ud til Glostrup og Visual Service. Mine to Canon 1D mk IV´ere skal lige til eftersyn inden sommerens ture til EM og OL. Jeg ved ikke rigtig, men der er et eller andet galt. Måske er det fotografen – nu lader jeg lige Jacob kigge kameraerne igennem. Bilen skal også lige omkring værkstedet inden turen til Polen. Men det er ikke det eneste der trænger til et eftersyn. Hvad med Socialdemokratiet? Henrik Sass Larsen er tilbage og nu gruppeformand! Hold kæft, hvor hvor var jeg træt af både politikere og TV-journalister der var på “live” efter en lang dag på Christiansborg i torsdags….. Kunne journalister og politikere ikke lige få et eftersyn….. Eller hvad med FC Nordsjællands angreb? Uafgjort mod bundproppen OB, når de nu havde chancen for at ligge på førstepladsen. Billedhjul her.