….omkring sommerens udfordringer. EM i fodbold og OL i London. Udfordringen er selvsagt transporten af udstyret. Til EM ligger landsholdets træningslejr i Polen og kampene spilles i Ukraine – så der skal flyves i en Dash 8 mellem de to lande. Ikke plads til ret meget bagage, så hvordan pakker man? Jeg tror det bliver en rullekuffert med følgende udstyr:

2xCanon 1D mk IV, 16-35, 70-200 og 400 mm samt 1,4 og 2.0 konvertere. Låsekabel, ekstra kortlæser og ethernetstik i en lille taske. Computeren kan ligge i en lomme på forsiden af tasken eller måske skulle jeg så også medbringe en lille rygsæk til den, en flash og et ekstra kamerahus.

Det her virker nok også godt til OL i London, hvor mange idrætsgrene ligger i den Olympiske Park der er 2 km på hver led. Der kommer vi nok til at gå en del….

Hov! Hvor skal mit etbensstativ ligge? Måske på tværs af tasken?

Nu ser vi….