Nej, og det er ikke bare fordi Danmark er i finalen her ved EM i Beograd. God kamp – eller spændende er måske det bedste man kan sige om den sag. Soundsliden ser du her.

Næ, for dagen startede med jeg blev bidt i benet af en hund under en lille gåtur med Scanpixs Claus Fisker! Kom ikke og sig jeg ikke har været i nærkontakt med lokalbefolkningen. Der skete nu ikke så meget, men mine cowboybukser fik sig et hul……

Efter den forskrækkelse direkte til hallen, hvor en del fotografer ville dække dagens tre kampe. Mest serbiske fotografer. Utroligt man skal finde sig en plads allerede 5 timer før kampstart! Det bliver sikkert værre søndag.

For første gang brugte jeg kun min 70-200 mm og min 400 mm, og ikke som normalt min 200 mm. Der er ikke andet at sige end at Canons nye 70-200 mm er pivskarp og hurtig og min 200 mm nok ikke kommer til at ser ret meget håndbold mere….

Søndag hedder det så finale i den store arena og hvem der vinder ved jeg ikke.

Nu ser vi…..