…udbrød landstræneren da han fik øje på undertegnede i Belgrade Arena i eftermiddag. For første gang er jeg kun med til de sidste to kampe og at dømme efter mine trætte og småsyge kolleger er jeg ikke gået glip af ret meget. Altså andet end håndbolden.

Beograd ligger begravet i sne og er en lidt trist by. Men hallen er flot og alt setup er jo det samme som sidste gang og sidste gang og….. Altså gult/blåt/rødt gulv. Træningen er også den det samme, men jeg kommer jo frisk ind fra højre og skyder løs, mens mine slidte kolleger tager det lidt mere roligt.

Her er Lars Krabbe og Claus Fisker i gang i fitness rummet i den gigantiske arena. Det er så hyggeligt at komme ned til drengene – har virkelig savnet dem.

Spillerne er også lige så søde og rare som sidst, så nu mangler vi såmænd bare en sejr over spanien i morgen – nu ser vi….