Der er et ellert andet meget, meget kedeligt over EU. Det er som om der er et eller andet relæ der slår fra inde i undertegnede når det handler om EU. Når, men EU-kommissionen og regeringen mødtes altså i et næsten helt tomt Bella Center. Dårligt lys, men alt gik jo selvfølgelig som det skulle og nu mangler jeg bare et enkelt pressemøde og så er der lidt EU pause…

Mange gode kolleger er nomineret i Årets Pressefoto, ikke overraskende er mine egne kolleger Jacob Ehrbahn og Martin Lehmann på listen. En anden listen er den med EXIF date på de indsendte billeder, den finder du her.

Hvis nogle bloglæsere undre sig over jeg endnu ikke har skrevet om EM i håndbold, så er det fordi jeg ikke tager afsted til Beograd i morgen fredag. Nogle gange må man passe på sin familie og det er en af de gange.

Kollega Peter Hove Olesen var så sød med meget kort varsel at tage turen og tusind tak for det.

I stedet får jeg så fornøjelsen af to ting i forbindelse med Dronningens 40 års jubilæum som regent…..