Ved PF konferencen forleden var en af oplægholderne APs Anja Niederingshaus, der viste billeder fra de seneste 10 års konflikter. Måske ikke konferencens bedste præsentation, men afgjort nogle af de bedste billeder. Synes jeg altså. Hun har lavet en bog og en udstilling. Udstillingen ser du i Berlin. Bogen køber du her. Den kan anbefales på det varmeste. Jeg har selvsagt købt den og lyder Anjas billeder i sort/hvid, ser dem jo ellers dagligt i farve på APs service. I en tid hvor photoshop spiller en større og større rolle, er det befriende at se gode solide reportagebilleder uden de store bearbejdninger i lag og hvad ved jeg. Det handler jo om at være der på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, ikke?

At Anja så er noget af det sødeste og taler engelsk med den mest charmerende tyske accent gør ikke sagen værre….

Læs mere om Anja her og se billeder her.